Tokat Belediyesi Aşevi Müdürü Uçkun:

Tokat Belediyesi Aşevi Müdürü Uçkun: Buradaki muhtaçlarımızın sofralarına, yemeklerine et koyabilmek maksadıyla kurban bağışı kabul ediyoruz


TOKAT (A.A) - Tokat Belediyesi Aşevi Müdürü Hasan Uçkun, muhtaç vatandaşların sofralarına, yemeklerine et koyabilmek maksadıyla kurban bağışı kabul ettiklerini söyledi.
     Uçkun, aşevinde düzenlediği basın toplantısında, her yıl aşevinde yardıma muhtaç insanlara dağıtılmak üzere kurban kesimi yapıldığını belirtti. Kurbanı vekalet yoluyla kestiklerini ifade eden Uçkun, Buradaki muhtaçlarımızın sofralarına, yemeklerine et koyabilmek maksadıyla kurban bağışı kabul ediyoruz. Hemşehrilerimize duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. Bu yıl da kurban kesme işini devam ettireceğiz diye konuştu.
     Kurban fiyatlarının belli olduğunu belirten Uçkun, Büyükbaş kurbanı hisse yaparak kesiyoruz. Büyükbaş kurbanın hissesi 450 lira. Küçükbaşı münferit olarak kesiyoruz, o da 450 lira. Ayrıca isteyen hemşehrilerimize kredi kartıyla da hizmet verebiliyoruz. Aşevinde 3 gün boyunca kurban kesimi yapacağız. Kurban kesen vatandaşlarımızdan arzu eden olursa 5-6 kilo et veriyoruz. Kurban kesmek isteyen hemşehrilerimizi aşevine bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokat Belediyesi Aşevi Müdürü Uçkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER