Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hastaları

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hastaları kermes düzenledi


ANTALYA (A.A) - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalar tarafından kermes düzenlendi.
     Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen kermeste Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hastaları tarafından yapılan ahşap boyama çay tepsisi ve el işi ürünler, kermeste sergilendi.
     Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi psikiyatr uzmanı İlker Edebali, yaptığı açıklamada, hastane yöneticileri ve genel sekreterin katkılarıyla düzenlenen kermeste ruh sağlığı merkezinde tedavi gören hastaların yaptıkları ürünlerin sergilendiğini söyledi.
     Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde 40 hastanın tedavi gördüğünü bildiren Edebali, Düzenlenen kermesin amacı tedavi gören hastaları topluma kazandırmak ve sosyalleşmelerini sağlamaktırdedi.
     Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören Mehmet Zekai Esensoy ise kermesin hastaların sosyalleşmeleri adına önemli olduğunu dile getirerek, Bu yolla hastalar stresten uzak duruyor. Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi insanların topluma kazandırılması için çalışmalar yapan bir kurumdur diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hastaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER