Torku Konyaspor, play

Torku Konyaspor, play-offu son 8 haftaya borçlu -Yeşil-beyazlılar, ligde son 8 maçtaki 6 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberliğin ardından topladığı 19 puanla play-off biletini aldı


KONYA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, ligdeki son 8 maçta 6 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberliğin ardından topladığı 19 puanla play-off biletini kaptı.
     1461 Trabzon, Manisspor ve Bucasporun ardından ligi 6. sırada bitiren yeşil-beyazlı ekibin play-offa yükselmesinde son 8 haftadaki performansı belirleyici oldu.
     Konya ekibi, bu süre içinde evinde oynadığı 5 maçı da kazanırken, deplasmanda lig şampiyonu Kayseri Erciyessporu 2-0 yendi. Şanlıurfaspora 2-0 yenilen Torku Konyaspor, Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.
     Ligde 26 haftada 25 gol atan Torku Konyaspor, bu 8 haftada ise rakiplerinin kalesine 13 gol bıraktı.
     Takımda fileleri 13 golle en fazla Erdal Kılıçarslan havalandırırken bu oyuncuyu 9 golle Neca, 7 golle Shoerd Ars takip etti.
    
     -Play-offtaki rakibi Bucaspor...-
    
     Torku Konyaspor, play-offta karşılaşacağı rakibi Bucaspora ligin ilk haftasında kendi evinde 2-0 yenilirken, 18. haftada ise bu rakibini İzmirde 1-0 mağlup etmişti.
     Bucanın gollerini Mehmet Batdal ve Mehmet İncebacak atarken, İzmirdeki maçtta Torku Konyasporun tek golü Erdal Kılıçarslandan gelmişti.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Torku Konyaspor, play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER