Toroslar Belediye meclisi toplandı

Toroslar Belediye meclisi toplandı


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hamit Tunanın başkanlığında yaptı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tuna, yoklama ve bir önceki birleşime ait karar özetinin okunmasının ardından meclis üyelerine, Toroslara yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
     Torosların 9 yılda yapılan yatırımlarla modern bir kent kimliğine büründüğünü ifade eden Tuna, temeli atılan kültür merkezini 10 ay içinde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, Merkeze Türk halk şairi Yunus Emrenin ismini vermeyi düşünüyoruz. Selçuklu Türk mimarisini yansıtacak şekilde tasarlanan kültür merkezi ile Toroslar halkı, merkezin içinde yer alacak tiyatro oyunları, seminerler ve panellere daha kolay katılma fırsatı bulacak dedi.
     Tuna, Korukent Mahallesinde 45 bin metrekarelik alanda inşasına başlanan merkezde çalışmaların devam ettiğini die getirerek, Burası tamamlandığında çam ağaçlarıyla kaplı alanda muhteşem manzarası olan, çok özellikli doğal bir tesis olacak. Tesiste; futbol, voleybol, basketbol,paintball oyun sahaları ile tenis kortu, soyunma odaları, süs havuzu, ücretsiz internet evi ve okuma odası da yer alacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Toroslar Belediye meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER