Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Trabzonu bir dünya kenti yapmak için çalışıyoruz


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonu bir dünya kenti yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi.
     Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Trabzon Belediyesi 2013 yılı performans programının belediye meclisinde oy birliği ile kabul edildiğini belirtti.
     Trabzonu bir dünya kenti yapmak için çalıştıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Trabzonu gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürdürüyoruz. Tabakhane, Zağnos, Çömlekçi, Ayasofya kentsel dönüşüm projeleri, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yollarının tamamlanması, kavşak düzenlemeleri, Akyazı Spor kompleksi ve diğer projelerin tamamlanmasıyla Trabzon bir dünya kenti haline gelecektir diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, 2013 performans programları ile Trabzon Belediyesinin misyon ve vizyonuna, amaç ve hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyet ve yatırımlarının belirlenmiş olduğu vurgulanarak, şunları kaydetti:
     Nüfusu 50 binin üzerindeki belediyelerin 5393 Sayılı Belediye Kanunu ve 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrolü Kanunları ilgili maddeleri gereği belediyelerin hazırlamak zorunda olduğu performans programlarıyla, belediyelerin daha iyi yönetilmesi ve kaynakların daha verimli kullanılmasının sağlanması amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER