Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği

Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği -CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran: Sadri Bey bizim Trabzonsporu ziyaret etmemizi çok arzu ettiğini önceki görüşmelerimizde birçok kez bana ifade etmiştir


TRABZON (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Trabzonspor Kulübünü ziyaretleriyle ilgili olarak, Sadri Bey bizim Trabzonsporu ziyaret etmemizi çok arzu ettiğini önceki görüşmelerimizde birçok kez bana ifade etmiştir dedi.
     Oran, yaptığı yazılı açıklamada, kendisinin eski bir futbolcu olduğunu, ilk resmi maçına da Hüseyin Avni Aker Stadında çıktığını belirterek, Bu nedenle Trabzon ve Trabzonsporun benim için çok farklı bir yeri var. Trabzonspor Anadolunun medarı iftiharı, Türkiyenin önemli bir değeri. Trabzona gidince de elbette Trabzonsporu ziyaret edeceğiz ifadelerini kullandı.
     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Rize programı kapsamında, kendisiyle birlikte CHP Grup Başkanvekili Muharrem ince ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcanın da Trabzona geldiğini anımsatan Oran, şöyle devam etti:
     Merkez ilçe başkanımız da Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile birlikte Trabzonspor ziyaretimizi programladı. Sadri Bey benim haberim yok diyor ama salı günü 30 Ekim 2012 saat 17.00 gibi Sadri Şenerin sekreteri Büşra Hanım ile irtibat kurduk. Trabzona ziyarette bulunacağımızın haberini verdik. Sadri Bey orada olacak mı diye sorduk. Büşra Hanım da 10 dakika sonra bize döndü, Sadri Şenerin yapacağımız ziyaret konusunda bilgisi olmadığını, rahatsızlığı sebebiyle de ziyaret sırasında orada olamayacağını ifade etti. Sadri Beyin 20 gün uçuş yasağı varmış. Geçmiş olsun dedik. Yani kendisini o gün İstanbulda bilgilendirdik. Asbaşkanın haberi var, sekreterinin haberi var, kendisine iletildi, teyidini aldık, ona rağmen bunu söylemesini yadırgadım.
    
     Trabzonsporda gayet güzel bir şekilde ağırlandık
    
     Oran, CHPnin bütün spor kulüplerine eşit uzaklıkta olduğuna, siyasetin spora karıştırılmaması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:
     Sadri Bey bizim Trabzonsporu ziyaret etmemizi çok arzu ettiğini önceki görüşmelerimizde birçok kez bana ifade etmiştir. Esasında ziyaretimiz bu istekleri de karşılamaktadır. Bizler Trabzonsporda gayet güzel bir şekilde ağırlandık. Yöneticilerden Trabzonsporun isteklerini, dileklerini, sorunlarını dinledik. Misafirperverlikleri ve göstermiş oldukları yakın ilgi dolayısıyla da herkese teşekkür ediyorum. Şurasının altını çiziyorum CHP bütün spor kulüplerine eşit uzaklıktadır. Siyaset spora karışmamalı. Spor siyasetten uzak olmalı. Futbol sevenlerin rahatça, özgürce ve adil bir ortamda maç izleyebileceği bir dönem yaşamalıyız. Futbolumuz çok kara günler geçirdi, geçiriyor. Bu dönemde herkes sorumlu davranmalı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER