Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru

Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru -Başkan adaylarından Hacıosmanoğlu: "Trabzonsporun köklü bir değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var"


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda olağanüstü genel kurul kararı öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan eski kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonsporun köklü bir değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var" dedi.
     Hacıosmanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurul kararı alan başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, sağlıklı bir karar aldıklarını ifade etti.
     Trabzonsporun hem saha içi hem dışında bu düzenini değiştirecek bir başkana ihtiyaç duyduğunu öne süren Hacıosmanoğlu, "Trabzonsporun bundan sonraki sürecinde her zaman söylediğim gibi köklü değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var. Devrimi yapacak iradeyi ortaya koyacak başkana ihtiyaç var. Trabzonsporun gücü bu ülkede herkes tarafından biliniyor ama kullanmasını bilmek lazım" diye konuştu.
     Trabzonsporun kalıcı başarıları yakalayamadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
     "Biz başkan olduğumuz zaman herkesi Trabzonsporun etrafında toplamanın mücadelesini vereceğiz. Allah nasip ederse göreve gelirsek bunların nasıl olacağını eylemlerimizle gerçekleştireceğiz. Trabzonsporu dert edinenlerle beraber bu değişimi hayata geçireceğiz. Çünkü biz Trabzonsporumuzu kendimize dert ediniyoruz. Kongre süreci hayırlı olsun. Futbolcu kardeşlerimizin de mazeretleri yok. Küme düşme sözüyle anılması, Trabzonspor için bir züldür. Bulunduğu bu konumdan takımı ivedilikle çıkarmaları gerekiyor. Trabzonsporun asıl sahibi taraftarlar da takıma katkıyı sınırsız şekilde sürdürsünler. Trabzonsporun köklü değişimlerini hayata geçirdikten sonra bu ülkede nerelere geleceğini inşallah hep birlikte yaşayacağız. Türk futbolunun da değişime ihtiyacı var. Bu iradeyi de ortaya koyacağız."
     Hacıosmanoğlu, Trabzonsporun Orduspor ile 12 Nisan Cuma oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere kente geleceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER