Trabzonsporda sakatlık geçiren oyuncuların durumu

Trabzonsporda sakatlık geçiren oyuncuların durumu


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Bozdağan, sakatlıkları bulunan Sapara, Cech ve Girayın son durumları hakkında açıklamada bulundu.
     Bozdoğan, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Saparanın dün gerçekleştirilen idmanda aldığı darbe sonucu bileğinde ezilme meydana geldiğini belirterek, oyuncunun tedavisinin devam ettiğini ve en kısa sürede idmanlara başlayabileceğini ifade etti.
     Yine dünkü çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kalan Cechte ise kas zorlanması meydana geldiğini bildiren Bozdoğan, bu oyuncunun da tedavisinin devam ettiğini ve durumundaki gelişmeye göre tekrar idmanlara başlayabileceğini vurguladı.
    
     -Giray Kaçarda göğüs ağrıları var-
    
     Antalya kampında bir süredir çalışmalarda yer almayan Giray Kaçarın da göğüs ağrıları şikayeti bulunduğuna değinen Bozdoğan, şunları kaydetti:
     Oyuncumuz Giray Kaçar göğüs ağrıları şikayetiyle bize başvurmuştur. Söz konusu ağrıların sebebinin tam olarak belirlenmesi ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması adına gereken tüm işlemler yapılmakta ve en küçük ihtimal üzerinde dahi durulmaktadır. Birkaç gün içerisinde tüm sonuçlar alındıktan sonra Girayın durumu netlik kazanacak ve kesin açıklama yapışabilecek aşamaya gelinecektir.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda sakatlık geçiren oyuncuların durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER