Trabzonsporun, Macaristan yolculuğu

Trabzonsporun, Macaristan yolculuğu -UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Videoton ile yarın 0-0ın rövanşına çıkacak olan bordo-mavililer, özel uçak ile Macaristana hareket etti


TRABZON (A.A) - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Videoton ile yarın 0-0ın rövanşına çıkacak olan Trabzonspor, Macaristana gitti.
     Özel uçak ile saat 11.00de Macaristana hareket eden bordo-mavililer, başkent Budapeşteye indikten sonra oradan karayoluyla 60 kilometre uzaklıkta bulunan maçın oynanacağı Szekesfehervara geçecek.
     Kulüp yöneticileri, basın mensupları ve taraftarların yer aldığı 94 kişilik kafilede, 22 futbolcu bulunuyor. Kulüp Başkanı Sadri Şenerin yarın İstanbuldan Macaristana gelerek, maçı izleyeceği belirtildi.
     Videoton ile yapılan ilk maçta sakatlanan Giray ve Olcan, teknik direktör Şenol Güneşin izin verdiği Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile üçüncü kaleci Zeki Ayvaz kafilede yer almadı.
     Trabzonsporun yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Alanzinho, Yasin, Volkan Şen ve Henrique muhtemel 11i ile çıkması bekleniyor.
    
     -Şakar: Turu geçecek güçteyiz-
    
     Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, Videoton ile yaptıkları ilk maçta istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, Ancak bu her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz. Videoton karşısında bu kez golü bularak turu geçeceğimize inanıyoruz dedi.
     Macaristandan tur ile dönerek taraftarlarına Avrupada bir sevinç daha yaşatmak istediklerini dile getiren Şakar, UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmak istiyoruz. Bunu başaracak bir kadromuz var. Eksik oyuncularımız var ancak geniş de bir kadromuz var. Trabzonspor, turu geçecek güçtedir diye konuştu.
     Kulüp genel sekreteri Hasan Yener ise turu geçmek için Macaristana gittiklerini belirterek, Trabzonsporun kalitesine turu geçmek yakışır. Önceki yıllarda Avrupada yaptığımız başarılar nedeniyle çıtamız daha yüksek olmalı. Biz oradan turla dönüp gruplara kalacağımıza, daha sonra da gruplarda başarılı olacağımıza inanıyoruz dedi.
    
     -Macaristan programı-
    
     Trabzonspor, Videoton maçı öncesi son antrenmanını maçın oynanacağı Sostai Stadyumununda yerel sat ile 20.30da gerçekleştirilecek. Taraftarların alınmayacağı antrenman, basın mensuplarına 15 dakika açık tutulacak.
     Teknik direktör Şenol Güneş ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı da Sostai Stadyumunda 20.00de yapılacak.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporun, Macaristan yolculuğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER