Trabzonsporun kritik dönemi

Trabzonsporun kritik dönemi -Lig tarihinde en kötü dönemini geçiren bordo-mavililer, Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa deplasmanlarının ardından sahasında Beşiktaşı konuk edecek


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde tarihinin en kötü günlerini geçiren Trabzonspor, önünde kritik maçların bulunduğu bir döneme giriyor.
     Ligde 22 hafta sonunda 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak 12. sırada yer alan ve düşme hattının 6 puan önünde bulunan bordo-maviler, üst üste Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa deplasmanlarına çıkacak. Bordo-mavililer, bu maçların ardından sahasında Beşiktaş gibi zorlu bir rakibini de konuk edecek.
     Ligde zorlu bir viraja girecek olan Karadeniz ekibini bu karşılaşmalardan alacağı sonuç, ligdeki durumunun belirlemesinde de önemli etki yapacak.
    
     -Deplasman galibiyeti hasreti-
    
     Art arda iki deplasman maçına çıkacak olan bordo-mavililer, dış sahada 2013 yılında yaptığı maçlarda puan alma başarısı gösteremedi.
     En son ligin 14. haftasındaki Gençlerbirliği deplasmanından 4-0lık galibiyetle dönen Karadeniz ekibi, daha sonra dış sahada yaptığı 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespora 2-1, Sanica Boru Elazığspora 3-1, Sivasspora da 2-0 kaybeden bordo-mavililer, son galibiyetini yaklaşık 80 gün önce almıştı.
     Trabzonspor, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde de ilk deplasman galibiyetini arayacak. Kafkas ile Sivasspora 2-0 kaybeden, Ziraat Türkiye Kupasında da Eskişehirspora 1-0 yenilen bordo-mavililer, yeni çalıştırıcısıyla ilk deplasman galibiyetini almaya çalışacak.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporun kritik dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER