Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi

Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi -Akhisar Belediyesporu sahasında 3-1 yenen bordo-mavililer, ligde 3 haftalık aradan sonra galip gelerek moral buldu


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Akhisar Belediyesporu 3-1 mağlup eden Trabzonspor, galibiyet hasretine son vererek moral buldu.
     Ligin 7. haftasında sahasındaki 1-0lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspora 1-0, dış sahada da Medical Park Antalyaspora 2-1 mağlup olan bordo-mavilier, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle kötü gidişatına dur dedi.
     Son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra galip gelmeyi başararak puanını 16ya yükseltti.
    
     -Adriandan 2 maçta 3 gol-
    
     Trabzonsporda ilk 9 hafta boyunca forma giyme şansı yakalayamayan ancak son 2 haftada forma şansı bulan Adrian, 3 gol atma başarısı gösterdi.
     Bu sezon ilk kez oynadığı geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor filelerini de 2 kez havalandırarak 2 maçta 3 gol attı.
     5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edildiği geçen sezonda gol atma başarısı gösteremeyen Adrian, bu sezon bordo-mavili takım formasıyla en fazla gol atan oyuncu oldu.
     Portekizin Benfica Kulübünden transfer edilen Emerson da bordo-mavili takım forması altında ilk golünü kaydetti. Emerson, golünün ardından attığı takla ile büyük bir sevinç yaşadı.
    
     -İlk kez 3 gol-
    
     Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.
     Avrupa Kupası maçlarıyla birlikte bu sezon 13. maçına çıkan bordo-mavililerin, Akhisar Belediyespor maçı en fazla gol attığı maç oldu.
     Karadeniz ekibinin, bugüne dek en fazla gol attığı maç ligin ikinci haftasında Sanica Boru Elazığsporu 2-0 yendiği karşılaşma olmuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Trabzonspor, galibiyet hasretine son verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER