Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Siirtteki olay bildiğimiz kadarıyla terörist bir saldırı değil, ancak terörle mücadele tedbiri almaya giden bir helikopterimiz düştü -(Terörle mücadele) Hiçbir zaman kaygıya, endişeye, vesvese y


UŞAK (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Siirt Pervari ilçesi kırsalında düşen askeri helikoptere ilişkin, Siirtteki olay bildiğimiz kadarıyla terörist bir saldırı değil ancak terörle mücadele tedbiri almaya giden bir helikopterimiz düştü dedi.
     Kılıç, AK Parti Uşak İl Başkanlığını ziyaretinde, Siirtin Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan askerlere Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.
     Siirtteki olayı ve terörle mücadeleyi değerlendiren Kılıç, şunları kaydetti:
     Bildiğimiz kadarıyla terörist bir saldırı değil ancak terörle mücadele eden, milletimizin huzuru için terörle mücadele tedbiri almaya yönelik uçuşunu sürdüren bir helikopterimiz olumsuz hava koşulları nedeniyle düştü ve 17 askerimiz şehadet şerbetini içti. Şunu unutmamamız gerek; Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece bölücü terörle mücadelesi amansız bir şekilde devam edecektir. Hiçbir zaman kaygıya, endişeye, vesvese ya da umutsuzluğa kapılmaya gerek yoktur. Bu mücadele amansız bir şekilde devam edecek, nihayetinde kazanan devlet ve millet olacaktır, bölücüler asla değil. İnancınızı sağlam tutun. Devlet hukukun içinde kaldığı için, insan hak ve özgürlüklerine değer verdiği için devlet devlet olmanın gereği olarak suç işleyemez. Devlet, suç sayılabilecek bir yöntemle müdahaleye sıcak bakmadığı için de mücadele hukuk zemininde kararlı şekilde devam ediyor. Endişeye gerek yoktur. Kazanan milli birlik ve kardeşliğimiz olacaktır.
     Kılıç, partililere hükümetin yatırımları ilgili de bilgi vererek, yapılan icraatların en iyi şekilde halka anlatılması için partililere görev düştüğünü söyledi.
     AK Parti Hükümetinin 10 yılda çok önemli başarılar elde ettiğini ancak daha yapılacak işler bulunduğunu vurgulayan Bakan Kılıç, Gençlik ve kadın kollarımıza önemli görevler düşüyor. Herkesin elini sıkın, herkese yapılanları anlatın dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Mustafa Yıldırım / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER