Trabzonspor için moral yemeği verildi

Trabzonspor için moral yemeği verildi


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesi tarafından Trabzonspor için moral yemeği verildi.
     Trabzonda bir restoranda verilen yemeğe, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.
     Vali Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, daha yüksek bir moral yakalayabilmek için toplandıklarını belirterek, Yaklaşık 3 yıl önce yine böyle bir günde bir imza töreninde Şenol Güneş hocamızı şehrimize getirerek bağrımıza basmıştık. Şehrimizin tüm unsurlarıyla beraber imza atmış ve çok önemli başarılara ulaşmıştık. Şenol hocamızın bizlere yaşattığı başarıları, inşallah bu birlik ve beraberlikle Tolunay hocamızla da yaşayacağız. Şampiyonluklar göreceğiz, Türkiye kupasını alacağız. Böylece milyonluk camiamızla Türk ve dünya futboluna örnek olacak bir duruş gerçekleştirmiş olacağız dedi.
     Futbolun büyük bir endüstri olduğunu ifade eden Kızılcık, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün Ben sporcunun zeki, çevik, kuvvetli ama aynı zamanda ahlaklısını severim sözünden hareketle Trabzonsporumuz dün olduğu gibi bugün ve yarın da futbol oynamaya, gelecek nesillere ve Anadoluya meşale olmaya, deniz feneri olmaya devam edecektir. Ahlaklı duruşa bu yüzden ihtiyaç var. Trabzonsporumuz dün Anadolunun sesi olduysa bugün de, yarın da sesi olmaya devam edecektir diye konuştu.
     Kızılcık, Trabzonun moralinin sahada elde edilen başarılarla paralel değişkenlikler gösterdiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Bazılarının zannettiği gibi Karadenizin veya iklimin o değişiminden ziyade Trabzonsporumuzun başarısıyla insanımızın karakterinin şekillendiğini görmekteyiz. Şehrimizin tanıtımı ve ticari faaliyetleriyle ilgili yurt dışına çıktığım zaman Trabzon deyince Trabzonspor akla geldiğini ve böyle bilindiğini görüyorum. Bu markanın değerinin düşürülmemesi ve daha da yükseklere taşınması gerektiğini, dolayısıyla safları sıklaştırmaya ihtiyacımız olduğu bu anda bu birlikteliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberliğimiz sağlandığı takdirde hedeflere daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum.
     Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise rutin aralıklarla bu tür yemekleri organize ettiklerini belirterek, Trabzondaki 760 bin insanımızın yanında Türkiye, Avrupa ve dünya ülkelerindeki Trabzonlu hemşehrilerimizle tek yüreğiz, bir ve beraberiz. Her zaman temiz futbolu, fair play anlayışını yaşamış ve yaşatmış olan Trabzonsporumuz, Süper Ligde de aldığı neticeleri ve yeni neticeleri ile futbolumuza katkı sağlamaya devam etmektedir. Trabzon halkı olarak, Trabzon Belediyesi olarak tüm Trabzonumuzun gönlü dün olduğu gibi bugün de, bundan sonra da Trabzonsporumuzla beraberdir dedi.
     Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar da verilen yemeğin kendilerini memnun ettiğini kaydederek, Türkiye kupasında yarı finale kaldık. Bu kulübümüz için önemli bir başarıdır. Kupayı kazanacağımıza inanıyorum. Ligde sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ama bu arada Trabzonspor güçlerini birleştirerek, bu sıkıntılı günleri aşarak daha iyi yerlere gelecektir. Trabzonspor birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece aşamayacağı hiçbir sıkıntı yoktur diye konuştu.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzonspor için moral yemeği verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER