Trabzonspor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına doğru -Trabzon Valisi Kızılcık: Ligde bugüne kadar nasıl ki problemsiz maçlar oynadıysak bu maçı da problemsiz oynayacağız


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak maçla ilgili, Ligde bugüne kadar nasıl ki problemsiz maçlar oynadıysak bu maçı da problemsiz oynayacağız dedi.
     Vali Kızılcık, Hüseyin Avni Aker Stadyumunda 17 Şubat Pazar günü oynanacak maçla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımın her misafir takıma karşı ev sahipliğini en iyi şekilde gösterdiğini ifade ederek, Diğer takımlara nasıl ev sahipliği gösterdiysek Fenerbahçeye de ev sahipliği göstereceğiz. Bu anlamda gelen misafirlerimizin diğer maçlarda olduğu gibi güvenliklerinin sağlanması her şeyden önce Trabzon halkına aittir diye konuştu.
     Trabzon halkının Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticilere misafir gibi davranacağından emin olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık, şöyle devam etti:
     Ligde bugüne kadar nasıl ki problemsiz maçlar oynadıysak bu maçı da problemsiz oynayacağız. Tabi ki bu bir futbol müsabakası ve yarışma. Dolayısıyla bizler şehir olarak ev sahipliğimizi gösterip, Trabzonspor olarak kazanmak için mücadele edeceğiz. Ama bu asla kardeşliğimizin ve dostluğumuzun bozulması olarak algılanmasın. Çünkü ülke olarak bizlerin kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu çerçevede biz de güvenlik tedbirlerimizi hem Trabzon halkı olarak hem de güvenlik güçleri açısından diğer maçlarda olduğu gibi aldık.
     Vali Kızılcık, maç için ekstra bir güvenlik tedbirinin alınıp alınmadığıyla ilgili bir soruya ise Şu anda Trabzonumuzda 757 bin insanımız yaşıyor ve bu maçla birlikte 800 bini bulur. Dolayısıyla bu insanlarımız kardeşliği ve sevgisiyle karşılamış olacağız yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER