Trene atılan taş 10 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

Trene atılan taş 10 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

Batman'da kimliği belirsiz kişilerce yolcu trenine atılan taş, camı kırarak 10 yaşındaki çocuğun kafasına isabet etti. Kafası yarılan çocuk Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 4 saatlik başarılı bir ameliyatla yaşama tutundu.

Malatyalı inşaat işçisi Mehmet Selim Çoban(49), geçtiğimiz Cuma günü, Batman'daki yakınlarını ziyaretten dönerken seyahat ettikleri trene şehrin çıkışında taşlı saldırı olduğunu söyledi. Kim tarafından atıldığı belli olmayan yaklaşık 1 kiloluk taşın camı kırarak oğlu S. Çoban'ın(10) kafasına isabet ettiğini dile getiren Çoban, şunları anlattı: "Taş kalın ve yapışkanlı camı kırarak oğlumun alnına geldi. Taşın isabet ettiği yerden kanlar fışkırmaya başladı. Bunu görünce elimiz ayağımıza dolaştı. Ben yaraya tampon yapmaya kalktım ama kan akışını durduramadım. Daha sonra biraz baygınlık geçirdim. Ancak şükür ki orada bir sağlıkçı bayan vardı. O tampon yaptı biraz kan akışı azaldı. Daha sonra ambulansla oğlumu önce Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırdık. Orada röntgeni çekildi. Ameliyat yapılamayınca Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Orada 4 saat ameliyat oldu. Ameliyat sonrası 4 gündür yoğun bakım servisinde kalıyor. Kayınpederimizin yanına gitmiştik. Yani tatilimiz kabusa dönüştü."

Doktorların 'hayati tehlikeyi atlattığı' yönünde bilgiler verdiğini aktaran Çoban, "Allah'a şükür hayati tehlikeyi atlattı. Ama bu yaşadığımız akıl alır şey değil. Batman'ın çıkışında bu sıklıkla yaşanıyor. Ben ne zaman Batman'a gitsem tren taşlama oluyor. Buna bir çözüm bulunmalı" dedi.

Faillerin cezalandırılması için şikayetçi olduğunu bildiren Çoban, olayın peşini bırakmayacaklarını kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Trene atılan taş 10 yaşındaki çocuğu hastanelik etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER