TSYD Antalya Şubesi açılışı oy birliğiyle

TSYD Antalya Şubesi açılışı oy birliğiyle kabul edildi -TSYD Antalya Temsilcisi Okumamış: -Şimdi çok zaman kaybetmeden TSYD bayrağını Antalyada başarıyla dalgalandırmak hedefimiz olmalı


ANTALYA (A.A) - Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Olağan Genel Kurulunda derneğin Antalya şubesinin açılışı onaylandı.
     TSYD Antalya Temsilcisi İbrahim Okumamış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TSYD Sosyal Tesislerindeki olağan genel kurulda, Antalya şubesi açılışının 263 üyenin oyuyla kabul edildiğini bildirdi.
     TSYDnin en kısa sürede kurucu yönetim kurulunu atayacağını anlatan Okumamış, sonraki süreçte ise genel kurula gidilerek yönetim kurulunun belirleneceğini kaydetti.
     İbrahim Okumamış, Antalyanın her yıl binden fazla futbol takımı ve çeşitli spor kulüplerini ağırlayan, önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan bir kent olduğunu hatırlatarak, Antalyanın eksiği olan ve geç kalınmış bir yapılanma. Şimdi çok zaman kaybetmeden TSYD bayrağını Antalyada başarıyla dalgalandırmak hedefimiz olmalı. TSYD Antalya Şubesi, önemli çalışmalara imza atarak çalışmalarını sürdürecektir dedi.
     (SFA-GÜÇ)
<< Önceki Haber TSYD Antalya Şubesi açılışı oy birliğiyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER