TTSOdan Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı

TTSOdan Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı mesajı


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Ulusoy ve Hacısalihoğlu, yayımladıkları ortak mesajda, İslam dininin en kutsal günlerinden olan Kurban Bayramının tüm Müslümanlara huzur getirmesini diledi.
     Kurban Bayramının ruhuna yakışır bir şekilde geçmesinin en büyük temennileri olduğu ifade edilen mesajda, şunlar kaydedildi:
     Bayramlar küskünlerin barıştığı, dostlukların tazelendiği, büyük küçük herkesin birbirini kucakladığı günlerimizdir. Yarından itibaren 4 gün boyunca sürecek olan Kurban Bayramının dünyada yaşanan savaşların sonlanarak barışa el sıkılmasına vesile olmasını diliyoruz. Kurban Bayramının ardından 29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramının da kutlanacak olması Türkiyeye çifte bayram sevinci yaşatacaktır. Ulu önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde milletimizin 89 yıl önce kazandığı Cumhuriyet bağımsızlık bayramımızdır. Cumhuriyet Türkiyenin varlık nedenidir. Varlığımızı borçlu olduğumuz Cumhuriyet, en coşkulu kutlanması gereken bayramımızdır.
    
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TTSOdan Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER