TÜGİAD Sarıyer Doğa Koleji öğrencilerine girişimcilik

TÜGİAD Sarıyer Doğa Koleji öğrencilerine girişimcilik dersi verecek


İSTANBUL (A.A) - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Sarıyer Doğa Koleji ile işbirliği yaparak lise öğrencilerine girişimcilik dersi verecek.
     Dernekten yapılan açıklamaya göre, TÜGİAD üniversitelerde sürdüğü girişimcilik eğitimlerinden sonra lise öğrencilerine de girişimcilik dersleri verilmesini sağladı. Sarıyer Doğa Kolejinde 6 Mayısta başlayacak girişimcilik eğitimlerinde TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen başta olmak üzere TÜGİAD üyeleri destek verecek.
     "Genç Liderlik ve Girişimcilik Sertifika Programı" adı altında gerçekleştirilecek eğitimlerde, "Girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri", "İş planı kavramı ve ögeleri (pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan ve finansal okuma) ve "İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar" başlıkları adı altında eğitimler verilecek.
     TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye Ekonomisinin geleceğinin genç işadamları ve girişimcilere bağlı olduğunu vurguladı.
     Yücelen, lise yıllarında girişimcilik ruhunun canlı tutulmasının genç girişimcilik ve genç liderlik gibi önemli kavramların farkındalığının oluşturulması ve doğru yönetilmesinin Türkiyeye önemli katkılar sağlayacağını da belirtti.
    
     Muhabir: Musab Turan
     Yayıncı: Zekeriya Gülün
<< Önceki Haber TÜGİAD Sarıyer Doğa Koleji öğrencilerine girişimcilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER