Tuncelide eğitime kar engeli

Tuncelide eğitime kar engeli -Kar yağışı nedeniyle il merkezi ile Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Ovacık ve Pülümürde bir gün ara verildi -Kar kalınlığı il merkezinde 52 santimetreye, Ovacık i


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide kar yağışı nedeniyle il merkezi ile Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Ovacık ve Pülümürde bir gün ara verildi.
     Tuncelide dün başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi, Çemişgezek, Hozat, Mazgirt ve Nazımiye ilçelerinde eğitime 2 gün, Pülümür ve Ovacık ilçelerinde ise bir gün ara verildi.
    
     -Ovacıkta kar kalınlığı 1 metre-
    
     Tunceli Meteoroloji İl Müdürü Mehmet Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde kar kalınlığının 52 santimetreye ulaştığını bildirdi.
     İl genelinde dün başlayan kar yağışının 3 gün boyunca etkili olmasının beklendiğini ifade eden Demir, İl merkezinde kar kalınlığı 52 santimetreye ulaştı. Kar yağışı hayatı olumsuz etkileyeceğinden vatandaşlarımızı ve sürücülerimizi dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz diye konuştu.
     Öte yandan, Ovacık ilçesinde kar kalınlığı bir metreye ulaştı.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı - Zeynel Abidin Çolak / Önder Felek
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tuncelide eğitime kar engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER