Tuncelide okullara bakım yapılıyor

Tuncelide okullara bakım yapılıyor


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Milli Eğitim Müdürü Haydar Yurdakul, yaz tatiline girilmesi dolayısıyla tüm okullarda bakım onarım çalışmaları yapıldığını bildirdi.
     Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde 79 adet çeşitli eğitim kurumuyla eğitim hizmetlerinin yürütüldüğünü anımsattı.
     Tuncelinin bina ve derslik sayıları itibariyle çok iyi bir noktada olduğunu ifade eden Yurdakul, İlimizin planlama dahilinde ihtiyaç görülen yerleşim yerlerine okul yapımı için çalışmalarımız devam ediyor. Kent merkezinde acil ihtiyaç duyduğumuz 100 kız 100 erkek öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun temelini atarak yapımına başladık. Bu yurdumuz tamamlandığında önemli bir sorun daha çözülmüş olacak. Şu anda okullarımızın tatile girmesi nedeniyle tüm okullarımıza bakım onarım çalışmaları başlattık. Bu çalışmalara paralel olarak okullarımızı yeni eğitim sistemine göre düzenleme çalışmalarımız da son aşamaya geldi. Çok kısa bir süre içinde bu çalışmayı da tamamlayarak kamuoyununa gerekli açıklamaya yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tuncelide okullara bakım yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER