Tuncelide yaban domuzu saldırısı

Tuncelide yaban domuzu saldırısı -Yaban domuzunun saldırısı sonucu yaralanan kişi askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı


TUNCELİ (A.A) - Tuncelide yaban domuzunun saldırısı sonucu yaralanan kişi, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.
     Tunceli Merkez Meşeyolu köyü kırsalında keçilerini beslemek için ormanlık alana götüren İbrahim Tekine (41) yaban domuzu saldırdı. Bacağından yaralanan Tekini gören bir vatandaşın 112 ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne haber vermesi üzerine, kurtarma çalışması başlatıldı.
     112, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Tunceli Dağcılık ve Kamp Sporları Kulübü (TUDAK) gönüllülerinin yaklaşık 4 saatlik süren çalışmasının ardından Tekin, karla kaplı ormanlık alana iniş yapan askeri helikopterle Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralıya ilk ulaşan Tunceli Dağcılık ve Kamp Sporları Kulübü gönüllüsü Emir Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 112 ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden haber verilmesi üzerine, ekip olarak hep beraber ambulanslarla olayın meydana geldiği yere gittik. Bölgede çok kar olduğu için vatandaşı taşıyamayacağımızı anlayınca helikopter talebi ilgili yerlere iletildi. Yaralıyı askeri helikopterle devlet hastanesine getirdik. Vatandaşın kalçasında büyük bir yara var ve çok fazla kan kaybetmiş. Biz gittiğimizde şoktaydı. Ekiplerin müdahalesinin ardından kendine geldi. Şu anda durumu iyi dedi.
     Tekin ise keçilerini beslemek için ormanlık alana götürdüğünü belirterek, Köpekler yanımdaydı. Köpekler domuzu kovaladı. Domuz da bana vurdu diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Çıray - Haydar Toprakçı / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Tuncelide yaban domuzu saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER