Tuncelideki patlama

Tuncelideki patlama -Spor Toto Süper Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Kayserispor kınama mesajı yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve Kayserispor, Tuncelide meydana gelen ve 7 kişinin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili kınama mesajı yayımladı.
     Gençlerbirliği Spor Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, Tuncelide gerçekleşen terörist saldırı sonucu 6 askerimizin şehit olduğunu ve bir sivil vatandaşımızın hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı dileriz denildi.
     Kayserisporun internet sitesindeki açıklamada da, Tuncelideki terörist saldırı sonucu 6 askerimiz ile bir sivil vatandaşımızın şehit olduğunu büyük üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, başta aileleri olmak üzere, silahlı kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına baş sağlığı dileriz ifadelerine yer verildi.
     Kayseri Erciyesspor ise yaptığı açıklamada, şehitlere Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileyerek, Bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyoruz görüşünü dle getirdi.
    
     Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş / Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Tuncelideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER