Tuncelideki patlama

Tuncelideki patlama -Patlamada şehit olan Jandarma Er Fatih Küçüktercinin cenazesi toprağa verildi


DENİZLİ (A.A) - Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Er Fatih Küçüktercinin (23) cenazesi memleketi Denizlinin Tavas ilçesinde toprağa verildi.
     Tavas Çarşı Camisinde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Denizli Müftüsü Alaaddin Gürpınarın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi bir süre askerlerin omuzlarında taşındıktan sonra cenaze aracıyla ilçe mezarlığına götürüldü. Şehidin cenazesi burada dualarla toprağa verildi.
     Törene katılanların bir bölümü, ellerinde taşıdıkları dev Türk bayrağı ile Şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganı attı.
     Öte yandan öğle saatlerinde şehir merkezinde toplanan iki bine yakın kişi, terör olaylarına tepki göstermek amacıyla Tavas ilçesinden geçen Denizli-Muğla karayolunu bir süre trafiğe kapatarak, Şehitler ölmez, vatan bölünmez ve Kahrolsun PKK sloganları atarak yolda yürüyüş yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Tuncelideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER