Tuncelideki sporculara destek çağrısı

Tuncelideki sporculara destek çağrısı -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Külahci: İş adamlarımızdan kulüplerimizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü il merkezindeki ve ilçelerimizdeki sporcuların desteklenme


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serpil Külahci, İş adamlarımızdan kulüplerimizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü il merkezindeki ve ilçelerimizdeki sporcuların desteklenmesi gerekiyor dedi.
     Külahci, yaptığı açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Dairesi Başkanlığının 2012 genel değerlendirmesi sonucunda Tuncelinin, nüfus oranına göre sporcu sayısında Türkiyede birinci, ülke genel değerlendirmesinde dördüncü, 0,5-34 yaş arası lisanslı sporcu sayısında ise ikinci sırada yer aldığını söyledi.
     Bu yıl Tuncelideki tesisleşme ve antrenör sayısının arttırılması ile sporculara servis imkanı tanınmasının sporcu sayısında artışı getirdiğini ifade eden Külahci, il müdürlüğü olarak 2012 yılında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, 2012de hentbol ve voleybol yarı finalleri burada yapıldı. Birçok ilden takımlar Tunceliye geldi. İlimizi tanıdılar. Final ve mahalli ligleri de burada yapmayı planlıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. İş adamlarımızdan kulüplerimizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü il merkezindeki ve ilçelerimizdeki sporcuların desteklenmesi gerekiyor. Nihayetinde onlar da Tunceliyi temsil ediyor diye konuştu.
     Çalışmalarının devam edeceğini belirten Külahci, şunları kaydetti:
     Tunceli olarak İstanbul, İzmir gibi büyük illeri geçip 4. sıraya yerleşmenin kolay bir şey olmadığına inanıyoruz. Hedefimiz 1. sıralarda yer almak. Spor Genel Müdürlüğüne kendimizi ispatlayacağız. Okullarımızdan sürekli malzeme talepleri geliyor. Kendi imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz. Lisanslı sporcu sayımız ne kadar fazla olursa, bize o kadar çok destek gelir. Biz de böylece il müdürlüğü olarak okullara daha çok spor malzemesi desteği yapabiliriz.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tuncelideki sporculara destek çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER