Türk Kızılayı Sinop Şubesinden öğrencilere kumbara

Türk Kızılayı Sinop Şubesinden öğrencilere kumbara


SİNOP (A.A) - Türk Kızılayı Sinop Şubesi tarafından İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile okullarda yürütülen proje kapsamında ilköğretim okulları 1. ve 2. sınıf öğrencilerine Kızılay Kumbarası dağıtılmaya başlandığı bildirildi.
     Kızılay Şube Yönetim Sekreteri Hakan Şimşek, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini vurguladı.
     Özellikle ilimizin kırsal yörelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim, gıda yardımlarının yanı sıra okullarımızda da kültürel ve sosyal faaliyetlere tüm hızıyla devam ediyoruz diyen Şimşek, şöyle devam etti:
     İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polis Şubesiyle okullarımıza yönelik planlanan çalışma doğrultusunda kumbaraların dağıtımına başladık. İlk etapta merkez Ordu Köyü TOKİ ve Korucuk Köyü İlköğretim Okulları 1 ve 2. sınıflarımızı ziyaret ettik. Toplum Destekli Polis Şubesi kendi görevleriyle ilgili, biz de Kızılay ve Kızılaycılık konularında öğrencilere bilgiler verdikten sonra bu kumbaraları hediye ederek onların heyecanı ve mutluluğuna ortak olduk.
     Bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Şimşek, yürüttükleri projelerde kendilerine destek verenlere teşekkür ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Sinop Şubesinden öğrencilere kumbara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER