Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Olağan Genel

Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu -Ahmet İşgüzar, yeniden başkanlığa seçildi


SAKARYA (A.A) - Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda Ahmet İşgüzar, yeniden başkanlığa seçildi.
     Orhangazi Kültür Merkezindeki genel kurulda seçime tek listeyle giren İşgüzar, 62 oyla ikinci kez başkanlığına getirildi.
     İşgüzar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılay tüzüğünde başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ayrı ayrı oylandığını belirterek, yönetim kurulu toplantısında görev dağılımının yapılacağını söyledi.
     Tek aday olarak girdiği seçimi kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayan İşgüzar, Sakarya Kızılaya gelir gelmez, merkez belediyemiz ile 2011 yılında protokol yaptık. Gıda Bankacılığı Kanunu kapsamında hayır marketi kurduk. Marketimizde bütün gıda maddeleri hijyenik bezler ve giyim dahil her türlü şey var. Bu marketimizde ihtiyaç sahibi insanlarımızı bir komisyon ile tespit ediyoruz ve onlara kredi kartı gibi kart veriyoruz diye konuştu.
     İşgüzar, trafik kazaları veya doğa şartlarından dolayı tıkanan trafikte bekleyen vatandaşlara yardımda bulunduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:
     Trafik tıkandığında yolda kalan kişilere sıcak çorba, meyve suyu, bisküvi, kek, çocuklarımıza da süt gibi gıda maddeleri veriyoruz. Afete uğrayan diğer illere ve ülkelere yardım ediyoruz.
     Sakaryada 2 depomuz bin çadır, bin konteynerimiz var. Vandan bin konteyner daha gelecek, yakında onu da konuşlandıracağız. Son sistem hijyenik ve sağlıklı çadırlarla vatandaşlarımızın Kızılaya yardımlarının devam etmesini, üye olmasını ve denetlemesini diliyorum.
    
     Muhabir: Salih Eren / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Sakarya Şubesi Olağan Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER