Türk Kızılayı Sinop Şubesinden Gerze Karlı

Türk Kızılayı Sinop Şubesinden Gerze Karlı TOBB İlköğretim Okuluna yardım


SİNOP (A.A) - Türk Kızılayı Sinop Şubesinden Gerze Karlı TOBB İlköğretim Okuluna kırtasiye, temizlik malzemesi ve oyuncak yardımı yapıldı.
     Kızılay Şube Yönetimi, Gerze Karlı TOBB İlköğretim Okuluna ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 100 adet okul çantası, kırtasiye malzemesi ve 150 adet bere, ana sınıfı öğrencilerine oyuncak ve temizlik malzemelerini okul Müdürü Adem Yönete teslim etti.
     Kızılay Şube Yönetim Sekreteri Hakan Şimşek, Kızılay Sinop Şubesi olarak kongrede seçilmeleri sonrasında özellikle kırsal kesimlere yönelik sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtti.
     Şimşek, Geçtiğimiz yıllarda okullarda kırtasiye malzemesi, diş fırçası ve diş macunu dağıtık. Kızılay haftalarında ödüllü etkinlikler düzenledik. En son olarak 1915 yılında büyük kahramanlıklar sergilenen ve Türk tarihine bir kahramanlık destanı olarak geçen Çanakkale Savaşının yaşandığı Gelibolu ve çevresine öğrencilerimizi geziye getirdik, çalışmaların bu sene de devam edecek dedi.
     Gerze Karlı TOBB İlköğretim Okulunu da bu kapsamda ziyaret ettiklerini belirten Şimşek, şunları kaydetti:
     Okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere çanta, bere, kırtasiye ile okullarda temizlik ve hijyen konusunun öneminin bir kez daha hatırlanmasına yönelik olarak temizlik malzemelerini okul müdürüne teslim ettik, geçtiğimiz yıl içinde bir yangın olayı dönüşünde Köy Muhtarı Celal Korkmaz tarafından talep edilen oyuncakları da ana sınıfında kullanılmak üzere okula getirdik.
     Okul Müdürü Adem Yönet ve Köy Muhtarı Celal Korkmaz da Kızılay Sinop Şubesine okullarına gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü teşekkür ettiklerini belirttiler.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Sinop Şubesinden Gerze Karlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER