Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı -Bilecik İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu ve emniyet mensupları, Kızılaya kan bağışında bulundu


BİLECİK (A.A) - Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu ve emniyet mensupları, Kızılaya kan bağışında bulundu.
     Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, başta İl Emniyet Müdür Vekili Topçu olmak üzere, emniyet personeli ve Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri kan bağışında bulundu.
     Kan bağışının da sosyal bir sorumluluk olduğunu hatırlatan Topçu, kana ihtiyacı olan hastalarımızın kan ihtiyacını yine vatandaşlardan karşılamak zorunda olduklarını belirtti.
     Teşkilat olarak vatandaşa her zaman yardımcı olduklarını ifade eden Topçu, "Vatandaşın her konuda yanında ve hizmetinde bulunmaya devam ediyoruz. Bunun için şüpheli bir şahıs gördüklerinde, şüpheli bir araç gördüklerinde 155i arayıp bizi bilgilendirmelerini istiyoruz. Kan bağışı da bir sosyal sorumluluk, olumsuzlukları bildirmek de sosyal bir sorumluluktur. Dolayısıyla, vatandaşımız bu konuda da teşkilatımızla iletişim halinde olursa olumsuzluklar ortadan kalkmış olacaktır" diye konuştu.
     Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar da polis teşkilatının 168. yıl dönümünü kutladığını aktararak, İl Emniyet Müdürlüğünün geleneksel hale getirdikleri kan bağışının diğer illere de örnek olmasını diledi.
     Çınar, "Polis teşkilatının kuruluş amacına uygun olarak bizlere yapılan bu katkıdan dolayı öncelikle Sayın İl Emniyet Müdürümüze ve emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Polis teşkilatının, kanıyla, canıyla, her türlü yardımlarıyla halkımızın yanında olduğunu görmek, bizim için gurur vericidir" dedi.
    
     -Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencilerinden İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret -
    
     Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri, polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekiplerce karşılanan Şirinler ve Nergisler sınıfı öğrencileri, İl Emniyet Binasındaki çeşitli birimleri gezdi.
     Öğrencilere, muhabere sistemlerinin çalışmaları, simülatör ve mobese kamera sistemleri ile 155 İhbar Hattının nasıl çalıştığı hakkında çeşitli bilgiler verildi. Türk Polis Teşkilatını tanıtıcı çizgi filmini ve çeşitli tanıtıcı klipleri izleyen öğrenciler daha sonra sahneye çıkıp "Trafik Kolbastısı" oynadı.
     Öğrenciler daha sonra İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu ve emniyet mensuplarının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Topçu da öğrencilere teşekkür ederek çikolata verdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER