Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü


KONYA (A.A) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Beyşehir ilçesinde de düzenlenen törenlerle kutlandı.
     10 Nisan Polis Günü nedeniyle Emniyet mensupları Anıt Meydanında düzenlenen törende bir araya geldi.
     Törene Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanı İzzet Taşcı,İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit, SÜ Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Murat Sezgin,kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, görevdeki ve emekli olan teşkilat mensupları katıldı.
     Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdür Vekili Macit, polisin anayasa, kanunlar, tüzükler ve yönetmeliklerin kendisine verdiği yetkiyle cesaret, feragat ve fedakarlıkla gece gündüz demeden görevini yaptığını ve devletin bekası, milletin huzur ve güvenliği için kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde canını feda etmekten çekinmediğini söyledi.
     Törenin sonunda, yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan 10 Nisan Polis Koşusunda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.
     İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Müdürü Erkan Macit, anıt alanındaki törenin sona ermesinin ardından Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tebrikleri kabul etti.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER