Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan ile Çan Belediye Başkanı Kuzu mesaj yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gökhan, gücünü milletten ve kanunlardan alan, Türkiye Cumhuriyetinin en köklü ve en temel kurumlarından birisi olan emniyet teşkilatının 168 yıldır vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
     Emniyet teşkilatının kuruluşundan günümüze kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ve bundan sonra da getirmeye devam edeceğini belirten Gökhan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümünde, görevlerini cesurca yerine getirirken şehit olan polisleri rahmetle anıp, görevleri başındaki mensuplara başarı diledi.
    
     -Çan Belediye Başkanı Kuzunun mesajı-
    
     Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu ise emniyet teşkilatının 168 yıldır fedakarca, büyük özverilerde bulunarak gece gündüz halkını korumak için canla başla çalıştığını ifade etti.
     Türk polisinin kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi birçok önemli görevi üstlendiğini ve 24 saat görev yaptığını dile getiren Kuzu, "Ülkemizin dört bir tarafında görevlerini başarıyla yerine getiren tüm polislerimizin ve Çanımızın güvenli, huzurlu bir ilçe olabilmesi için büyük bir özveriyle mücadele eden Çan ilçe emniyet teşkilatı mensupların polis haftasını en içten dileklerimle kutlarım" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER