Türkiye Basketbol İkinci Ligi

Türkiye Basketbol İkinci Ligi -Mackolik.com Uşak Üniversitesi Antrenörü Bulkaz: -"Play-off ilk maçını kazanmak ve avantajlı olarak Balıkesire gitmek istiyoruz"


UŞAK (A.A) - Türkiye Basketbol 2. Liginde normal sezonu lider tamamlayan ve play-off ilk turunda Best Balıkesir Basketbolla eşleşen Mackolik.com Uşak Üniversitesinin antrenörü Ozan Bulkaz, "Play-off ilk maçını kazanmak ve avantajlı olarak Balıkesire gitmek istiyoruz" dedi.
     Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off ilk turunda oynayacakları Best Balıkesir Basketbol karşılaşmalarının hazırlıklarına başladıklarını, rakipleriyle pazar günü Uşakta çok zorlu bir müsabaka oynayacaklarını söyledi.
     Uşaklı basketbolseverlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını kaydeden Bulkaz, "Bu maçta da seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Ligi lider bitirmek önemli ancak play-offta da aynı başarıyı göstermek istiyoruz. Moralimiz yüksek, play-off ilk maçını kazanmak ve avantajlı olarak Balıkesire gitmek istiyoruz" dedi.
     Best Balıkesir Basketbol ile play-off ilk maçını 5 Mayıs Pazar günü saat 15.00de Uşak Atatürk Spor Salonunda oynayacak Mackolik.com Uşak Üniversitesi, rövanş karşılaşmasını 8 Mayıs Çarşamba günü Balıkesir Kurtdereli Spor Salonunda saat 18.00da yapacak.
     Toplam 2 galibiyete ulaşacak ekibin yarı finale çıkacağı eşleşmede gerekirse son müsabaka 12 Mayıs Pazar günü saat 15.00da Uşak Atatürk Spor Salonunda oynanacak.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Türkiye Basketbol İkinci Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER