Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Canik Belediyesi Antrenörü Alkaş: -Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL) yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Canik Belediyesinin antrenörü Murat Alkaş, bu maçta alacakları galibiyeti taraftarlarına armağan etmek istediklerini söyledi.
     Alkaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta başından itibaren oyuncuların moral ve motivasyon olarak Beşiktaş karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Takım yeni yeni oturmaya başladı. Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçtan galip gelmeyi arzuluyoruz. Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz dedi.
     Bu arada Canik Belediyesi, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Spor Salonunda yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenör Alkaş yönetiminde çalışan oyuncuların oldukça hırslı olduğu gözlendi.
     İdmanı izlemeye gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, oyunculara baklava ikram ederek, Canik Belediyesi, sadece Canikin değil, Samsunun da gururu. Çünkü şehrimizi 1. Ligde temsil ediyor. Takımımıza güveniyorum. İnşallah alacakları galibiyetle yüzümüzü yine güldürecekler ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER