Türkiye Kamu Senden terör saldırısını kınama

Türkiye Kamu Senden terör saldırısını kınama -Türkiye Kamu Sen Trabzon İl Temsilcisi Dilber: Bugün kardeşlik bağlarımızı zayıflatmak isteyenler bilmelidir ki, bu toprakların mayası kardeşliktir


TRABZON (A.A) - Türkiye Kamu Çalışanları Sendikası Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, bugün kardeşlik bağlarını zayıflatmak isteyenlerin, bu toprakların mayasının kardeşlik olduğunu bilmeleri gerektiğini belirtti.
     Dilber, yaptığı yazılı açıklamada, bölücü terör olaylarını kınayarak, bütün milleti üzüntüye boğan son saldırıların, toplumdaki hassasiyeti artırdığını ifade etti.
     Bugün kardeşlik bağlarını zayıflatmak isteyenlerin, bu toprakların mayasının kardeşlik olduğunu bilmeleri gerektiğini vurgulayan Dilber, şunları kaydetti:
     Çanakkale ruhu bu ülkede her zaman yaşayacaktır. Bölücü terör örgütünün iç ve dış destekçileri bilmelidir ki bizi bize düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu millet, oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayettedir. Birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozmak kimsenin haddi değildir.
     Dilber, 26 Eylül Çarşamba günü Atatürk Alanı Meydan Parkında saat 17.30da gerçekleştirilecek basın açıklamasına, herkesi ve her kuruluşu davet etti.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Türkiye Kamu Senden terör saldırısını kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER