Türkiye Kano Milli Takımı Antalyada kamp

Türkiye Kano Milli Takımı Antalyada kamp yapacak


ANTALYA (A.A) - 1. Durgunsu Kano Aday Milli Takım Su Sporları Kampında başarılı olan sporcular, Antalyaya gelecek.
     Muğlanın Köyceğiz ilçesinde 27 Ocak-17 Şubat arasında 21 sporcunun katılımıyla düzenlenen 1. Durgunsu Kano Aday Milli Takım Su Sporları Kampında yapılan antrenmanlar ve testler sonucunda performansları teknik kurul tarafından değerlendirilen ve başarı olan toplam 11 sporcunun yer alacağı 2. Durgunsu Kano Aday Milli Takım Kampı, 23 Şubat-27 Mart arasında Antalyada yapılacak.
     Antalya Kano Olimpik Sporcu Yetiştirme Merkezinde antrenörler Mehmet Topal ve Ahmet Çınarın yönetiminde gerçekleştirilecek kampta, Türkiyenin en iyi kulüplerinde mücadele eden 11 sporcu yer alıyor.
     Antalya Gençlik Spor Kulübü forması giyen Mert Yıldırımın da yer aldığı kamp sonrası Kano Milli Takımı, ilk uluslararası ciddi sınavını 1 Mayısta Macaristanın Szeged kentinde düzenlenecek Dünya Kupası Durgunsu Kano Yarışında verecek.
     Milli Sporcuların gelişi öncesi Kano Olimpik Sporcu Yetiştirme Merkezinde incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, milli takım sporcularının huzurlu ve rahat bir ortamda Dünya Kupası Durgunsu Kano yarışına hazırlanabilmeleri için tüm imkanlarının seferber edileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türkiye Kano Milli Takımı Antalyada kamp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER