Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener:

Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener: Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrailin ve batılı devletlerin istediği Suriyenin parçalanmasıdır, büyük İsrailin kurulmasıdır, Lübnandaki Hizbullahın yok edilmesidir (F


KONYA (A.A) - Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrailin ve batılı devletlerin istediği Suriyenin parçalanmasıdır, büyük İsrailin kurulmasıdır, Lübnandaki Hizbullahın yok edilmesidir dedi.
     Şener, partisinin Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ramazan ayının sevginin, kardeşliğin kalplerde yaygınlaştığı bir ay olduğunu söyledi.
     Ramazanın bu manevi ortamına rağmen derinden üzücü olayların yaşandığını dile getiren Şener, Son günlerde terör olaylarının artmış olması bu mübarek ayda hepimizi üzen olaydır. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum diye konuştu.
     Şener, siyasetin sorun çözme yeri olduğunu ifade eden Şener, Arap Baharı diye bahsedilen, daha önce Libyada yaşadığımız, 18 aydır Suriyede yaşanmakta olan hadiseler, gerçekten mevcut siyasi iktidarın büyük bir yanlışın içinde olduğunu göstermektedir dedi.
     Şener, Suriyede yaşanan olayların özünde mevcut siyasi iktidarı değiştirme çabasının olmadığını iddia ederek, şunları kaydetti:
     Suriyede yaşanan olayların Suriyede yönetim değişimini sağlama gibi bir hedefi yoktur. Yaşanan olayların özünde Suriyeyi parçalama vardır, Hizbullahı bitirme vardır, HAMASı tasfiye etme varıdır, Büyük İsraili kurma hedefi, amacı vardır. Suriye, şu anda paramparça olmuştur. İsrailin ve batılı devletlerin istediği Suriyenin parçalanmasıdır, büyük İsrailin kurulmasıdır, Lübnandaki Hizbullahın yok edilmesidir.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER