Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası sona erdi

Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası sona erdi


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası Denizlide sona erdi.
     Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Nihat Ermihan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 Temmuzdan bu yana devam eden şampiyonada, olumsuz hava koşulları nedeniyle sporcuların havalanmakta zaman zaman zorlandıklarını söyledi.
     Şampiyonada herhangi bir yaralanmanın meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu vurgulayan Ermihan, Nikfer, Bozdağ ve Dinamit Tepesinde gerçekleştirilen uçuşlarımız bizler için mutluluk verici. Her uçuşumuzda yeni bir şeyleri keşfetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan aldığımız sonuçlar, bize dünyanın gerisinde olmadığımızı bir kez daha gösterdi. Bundan sonraki aşamada Türkiyedeki hava sporlarının sesini daha çok duyurmak için çalışacağız diye konuştu.
     Nikfer, Bozdağ ve Dinamit Tepesinden gerçekleştirilen uçuşların ardından erkekler genel klasmanda birinci Semih Sayır, ikinci Durali Karaca, üçüncü Yiğit Yıldırım oldu.
     Kadınlar genel klasmanda ise birinciliği Ayşe Bayrak, ikinciliği Merve Gülşah Arslan, üçüncülüğü Nazire Kaval aldı.
     Sportif sınıf dalında şampiyonayı Eike Mittelbach birinci, İsa Dal ikinci, Emre Gürer üçüncü tamamladı.
     Takımlar sıralamasında ise birinci Adana Havacılık Derneği, ikinci Manisa Sportif Havacılık Kulübü, üçüncü Çankırı Yamaç Paraşütü ve Sportif Havacılık Kulübü Derneği oldu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ayten Aydın / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER