Tuttan kısa kısa

Tuttan kısa kısa -Kaymakam Kendüzlerin köy ziyareti


ADIYAMAN (A.A) - Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler ve ilçe idare heyeti Yeşilyurt ve Tepecik köylerini ziyarette ederek vatandaşlarla görüştü.
     Yeşilyurt köyü ve Pınarlı mezraasında incelemelerde bulunan Kaymakam Kendüzler ve beraberindekiler, köy halkıyla da bir araya gelerek sohbet etti. Köy halkının sorunlarını da dile getirdiği sohbette köy muhtarı Halit Gürbüz, köyün mevcut durumu konusunda bilgi vererek köyün ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda talepte bulundu.
     Yeşilyurt köyündeki incelemelerin ardından Kaymakam Kendüzler ve beraberindekiler, Tepecik köyüne hareket etti. Köy ziyareti sırasında taziye evi çevresindeki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Kendüzler, köy Muhtarı Ali Yalçından çalışmalarla ilgili bilgi aldı, sorunlarını dinledi.
    
     -Tut Milli Eğitim Müdürü Yaşar-
    
     Tut Milli Eğitim Müdürü Davut Yaşar, okul ziyaretleri kapsamında Tut Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulunu ziyaret etti.
     Milli Eğitim Müdürü Yaşar ve beraberindeki heyet Tut lisesindeki bir dizi incelemenin ardından sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet ederek, ders öğretmenlerinden eğitim öğretim ile ilgili bilgi aldı.
     Tut lisesindeki incelemelerin ardından Yaşar, Atatürk İlköğretim Okuluna geçerek okul bahçesinde devam eden kilitli parke çalışmasını yerinde inceledi.
     (TEZ-ŞMÖ)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER