Tütüncü, Atatürk Mahallesindeki yatırımlarını anlattı

Tütüncü, Atatürk Mahallesindeki yatırımlarını anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Atatürk Mahallesindeki yatırımlarını konusunda bilgi verdi.
     Hakan Tütüncü, Atatürk Mahallesi muhtarı Atilla Aydını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.
     Tütüncü, geçtiğimiz hazirandaki ziyaretinde dile getirilen bazı sokakların kaldırımının yapılması ve yeni park çalışması isteğini yerine getirdiklerini, modern siteleriyle, eğitim kurumlarıyla, tamamlanan kaldırım ve asfaltıyla Kepezin en modern yerleşim yerlerinden biri olan mahalleye, dört dörtlük yeşil alan hizmeti yaptıklarını söyledi.
     Sakarya Bulvarındaki Alparslan Türkeş Parkını yenilediklerini anlatan Tütüncü, Atatürk Halı Saha Tesislerinin yanında yer alan ve içerisindeki mobilyaları, peyzajı, spor alanları eskidiği için kullanılamaz hale gelen parkı da yeniden inşa ettiklerini kaydetti.
     Parka, Cudi Dağında bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Başpolisi Kadir Canın ismini verdiklerini bildiren Tütüncü, 2627 Sokakta toz ve çamur şikayetine neden olan 3 dönümlük alanı da çimlendirme, ağaç dikimi ve oturma alanlarının yer aldığı çalışma ile vatandaşların kullanımına açtıklarını belirtti.
     Mahalle sakinlerinin toz ve kirlilikten şikayetçi olduğu, mülkiyet problemleri nedeniyle de okul yapılamayan 12 dönümlük alanı, geçici olarak yeşillendirdiklerini ifade eden Tütüncü, Alandaki çöpleri ve otları temizledik. Çim ekimiyle de alanı geçici olarak yeşillendirildik. Asayiş olayının yaşanmaması için de yeşillendirilen alana aydınlatma direkleri diktik. Alanın etrafına kadınlarımızın spor yapabilmesi için yürüyüş yolu yapacağız. Mahalle için karanlık bir noktayı aydınlık hale getirdik dedi.
    
     -Kepezpark Varsak Projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor-
    
     Kepez Belediye Başkan Vekili Serhat Demir, eski Varsak Stadının olduğu 46 dönümlük alanda, yapımı devam eden ve yaklaşık maliyeti 20 milyon lira olan projenin inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu.
     Demir, yapımı hızlı bir şekilde devam eden Kepezpark Varsak Projesinde yer alan tam olimpik yüzme havuzu tribünlerinin ve su depolama alanının büyük oranda tamamlandığını söyledi.
     Demir, projede yer alan gençlik merkezi, cep sinemaları, kafeterya, basketbol ve futbol sahalarının temelinin atıldığını, çizgi film ve masal kahramanlarının maketlerinin olacağı masal parkının ihalesinin yapıldığını kaydetti.
     30 Temmuzda temeli atılan projenin planlanan tarihten önce hizmete açılacağını belirten Demir, yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak projenin tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla yapıldığına bildirdi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, Atatürk Mahallesindeki yatırımlarını anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER