Tütüncü, belediye çalışanları ile kahvaltıda bir

Tütüncü, belediye çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.
     Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Atatürk Mahallesindeki şantiye binasının bahçesindeki kahvaltıda çalışanlar ile bir araya geldi.
     Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar yapılan çalışmalarda yatırımcı müdürlüklerinin üstün gayreti ve emeği olduğunu belirterek, bunun neticesinde mahallelerde birçok güzel yapı meydana getirdiklerini söyledi.
     Belediyeciliğe, eser üretme merkezi olarak baktıklarını vurgulayan Tütüncü, Kalıcı olan makamlardan insanlar gelip geçerler. Önemli olan arkanızda bıraktığınız izdir, ürettiğiniz eserlerdir. Bizler daha çok çalışarak, gayret göstererek, her bir noktanın hizmete susamış olduğu Kepeze daha çok eserler kazandırmalıyız. Bu noktada Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün çalışanlarından oldukça memnunum. Ben sizden razıyım. İnşallah halkımız ve Allah da sizlerden razı olur dedi.
     Çalışanların emeğinin karşılığını vaktinde ve hakkıyla alabilmesine özel önem verdiklerine dikkat çeken Tütüncü, göreve geldiği birinci yılda işçilere geçmiş dönemden kalan alacaklarının tamamını ödediklerini aktardı.
     Bu dönem içerisinde işçilere yönelik diğer belediyelere örnek olan iki toplu sözleşme imzaladıklarını, denge sözleşmesiyle de memur maaşlarında iyileştirme yaptıklarını anlatan Tütüncü, bazı belediyelerin Kepez Belediyesini örnek alarak personellerinin maaşını iyileştirdiğini, Antalyada ilk olarak bankalardan alınan promosyonun tamamını da çalışanlara verdiklerini kaydetti.
     Tütüncü, bazı belediyelerin taşeron firma işçilerine 3-4 ay maaş veremediğini ifade ederek, şunları söyledi:
     Kepez Belediyesi olarak taşeron şirketlere hak ettiklerini vaktinde ödeyerek, şirket çalışanlarımızın maaşlarını zamanında almalarını sağladık. Maaşları vaktinde ödememizin temelinde iki anlayış var. Birincisi Peygamber efendimiz Yanınızda çalıştırdığınız kişinin alnının teri kurumadan ücretini ödeyiniz diyor. Biz böyle bir terbiye ile büyüdük. İkincisi ise hizmet üretirken çalışanların morallerinin ve motivasyonlarının güçlü olması gerekiyor. Moral ve motivasyonu sağlayacak en önemli husus da çalışanlarımızın ücretlerine vaktinde kavuşabilmesidir.
     Bürokratlar ile çalışanları arasında hiç ayrım yapmadığını, yapılmasını da doğru bulmadığını belirten Tütüncü, İnancımız insanlar arasında her tür ayrımı ret ediyor. İnancımız bütün insanların eşit olduğunu söylüyor. Allah Resulü, Veda Hutbesinde ayrımcılığı yasaklamıştır diye konuştu.
    
     Muhabir: Antalya
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, belediye çalışanları ile kahvaltıda bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER