Tütüncü, iş adamlarıyla buluştu

Tütüncü, iş adamlarıyla buluştu -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -İnşa ettiğimiz güzel sosyal tesislerle, Kepezin sosyal hayatı da farklı bir derinlik, canlılık kazanıyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye yapılan yatırımlarla Kepezin sosyal hayatının canlılık kazandığını söyledi.
     Tütüncü, Sakarya Bulvarındaki Şehitler Parkındaki bir sosyal tesiste, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, belediye meclis üyeleri, esnaf ve iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
     Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, toplumun değişik kesimleriyle dostluk hukuku kurmanın sevincini yaşadığını belirtti. Tütüncü, bu tür organizasyonların birbirini sevenlerin muhabbetlerini, dostluklarını ve kardeşliklerini derinleştirmesine katkı sağladığını ifade etti.
     Kepez ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Tütüncü, Kepez, değişiyor, güzelleşiyor. İnşa ettiğimiz güzel sosyal tesislerle, Kepezin sosyal hayatı da farklı bir derinlik, canlılık kazanıyor dedi.
     Antalya ve Kepez olarak en büyük güçlerinin birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duyguları olduğunu kaydeden Tütüncü, bu kavramları muhafaza edebildikleri sürece güçlü olacaklarını bildirdi. İlk günden itibaren birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe talip olduklarını belirten Tütüncü, Bu yolda da önemli bir mesafe aldık dedi.
     Tütüncü, kahvaltı sonrası katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Tütüncü, iş adamlarıyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER