TÜVASAŞ Genel Müdürü İnal:

TÜVASAŞ Genel Müdürü İnal: -Artık dünyada istenen ürünleri üretmemiz gerek. TÜVASAŞın birçok ürünü ve çeşidi olması lazım


SAKARYA (A.A) - Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, Artık dünyada istenen ürünleri üretmemiz gerek. TÜVASAŞın birçok ürünü ve çeşidi olması lazım dedi.
     Genel Müdürlük görevine atanması dolayısıyla fabrika tesislerinde basın toplantısı düzenleyen İnal, TÜVASAŞı daha iyi yerlere getirmek istediklerini anlattı.
     İnal, fabrikanın gelişimiyle Türkiyeye layık hale getireceklerini belirterek, Bu konuda da üstümüze düşeni yapacağız. Bu fabrika sayesinde Sakarya da bir marka değerine kavuşacak. Fabrikamızın ürünleri yurt dışında ilimizi tanıtacaktır dedi.
     Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini vurgulayan İnal, fabrikanın bu şekilde gelişeceğini aktardı.
     İnal, Avrupadaki şehirlerin kendine has ürünlerle tanındığına dikkati çekerek, Biz de burada bir TÜVASAŞ markasını oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda ürün yelpazesi çok önemli. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmemiz lazım. Bu konuda herkesin yardımcı olması gerekli diye konuştu.
     Sakaryanın ulaşım açısından Türkiyenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu kaydeden İnal, Karasu liman ve demiryolu projeleriyle bu önemin daha da artacağını bildirdi.
     İnal, TÜVASAŞın, şu anki teknolojik durumu bakımından geride ve bakım, onarım atölyesi durumuna düşmek üzere olduğunu anlatarak. Burada koskoca fabrikanın öncü olması lazım. Fabrikada güzel şeyler yapılıyor fakat dünyadaki gelişmelere göre üretim yapmak lazım. Artık dünyada istenen ürünleri üretmemiz gerek. TÜVASAŞın birçok ürünü ve çeşidi olması lazım. Bunun için de gereken girişimleri yapıyoruz. Bunları hayata geçirmek de bizim görevimizdir ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber TÜVASAŞ Genel Müdürü İnal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER