Ulaşta ahır ve samanlık yangını

Ulaşta ahır ve samanlık yangını -Yangına müdahale ederken çatının çökmesi sonucu düşen bir itfaiyeci ile dumandan etkilenen bir kişi, hastaneye kaldırıldı


SİVAS (A.A) - Ulaş ilçesine bağlı Baharözü beldesinde çıkan yangında, 2 ahır ve 2 samanlık zarar gördü.
     Baharözü beldesinde ikamet eden Atilla Taşgura ait samanlıkta elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek Ubeyde ve Hüseyin Taşgura ait ahır ve samanlığa sıçradı.
     Sivas ve Ulaş belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ulaş İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timi de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın, ekiplerin ve vatandaşların çalışmaları sonucu yaklaşık 3 saatte söndürüldü.
     Yangında, Ubeyde Taşgura ait ahırın çatısı ile 2 ahır ve 2 samanlıkta bulunan saman balyaları zarar gördü. Yangın sırasında, ahırlardaki hayvanların merada olduğu belirtildi.
     Bu arada, yangına müdahale ederken çatının çökmesi sonucu yere düşen itfaiyeci Fatih Eker ile yoğun dumandan etkilenen Mustafa Yuvacı adlı vatandaş, Ulaş İlçe Hastanesine kaldırıldı.
     Eker ve Yuvacı, buradaki müdahalenin ardından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. İtfaiyeci Ekerin vücudunda kırık olabileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaşta ahır ve samanlık yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER