Ulaştan kısa kısa

Ulaştan kısa kısa -Öğretmenlere başarı belgesi verildi


SİVAS (A.A) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca ile ilçede görevli 5 öğretmen, Kaymakam Altınkaynakı makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınkaynak, öğretmenlere çalışmaları için teşekkür etti. Altınkaynak, "Başarılı öğretmenlerin her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Elimizden gelen desteği yapmaya hazırız" dedi.
     Eğitimde çıtanın her zaman yükseltilmesi gerektiğini vurgulayan Altınkaynak, "Kaliteli eğitim öğretmenlerin çalışmalarıyla olur. Öğretmenle emeklerinin karşılığını yetiştirdikleri öğrencilerin büyük makamlarda görünce alacak ve o zaman daha mutlu olacaklar. Öğretmenlik fedakarlık demektir" diye konuştu.
     Daha sonra Altınkaynak, Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler Ramazan Baker, Salih Temiztürk, Süleyman Demirtaş, Abdullah Göktaş ve Merve Elçiye başarı belgesi vererek başarılarının devamını diledi.
    
     -Öğrencilerden Kaymakam Altınkaynaka ziyaret-
    
     Ulaş Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Okul Müdürü Mustafa Taşkenle İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak ve Milli Eğitim Müdürü Osman Kancayı makamlarında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınkaynak, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Altınkaynak, "Yarınları oluşturacak olanlar sizlersiniz. Ülke ekonomisi ve ticaretine her anlamda yön verecek sizlersiniz" dedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Kanca da "Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluk içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak görev ve sorumluluğunuz olmalıdır" ifadelerini kullandı.
    
     -Daire amirleriyle öğrenciler arasında voleybol turnuvası düzenlendi-
    
     Ulaşta, Gençlik Haftası dolayısıyla lise öğrencileriyle daire amirleri arasında voleybol turnuvası düzenledi.
     Ulaş Kaymakamı Altınkaynakın da izlediği maçta, lise öğrencileri daire amirlerini 3-1 yendi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Ulaştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER