Ulaştan kısa kısa

Ulaştan kısa kısa -İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine Turgut Erşan atandı -Tecer Irmağı kıyısında yapılan taşkın önleme çalışmaları tamamlandı


SİVAS (A.A) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine Turgut Erşan atandı.
     Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden Ulaşa atanan Erşan, ilçede eğitim camiasının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının sevindirici olduğunu söyledi.
     Erşan, şube müdürü olarak bu çalışmalara destek olup, Ulaşta var olan başarının artması için gayret sarf edeceğini belirtti.
    
     -Tecer Irmağı kıyısındaki taşkın önleme çalışmaları tamamlandı-
    
     Ulaş ilçe merkezinden geçen Tecer Irmağının kıyısında taşkınları önlemek amacıyla yürütülen set çalışmaları tamamlandı.
     Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tecer Irmağının ilçenin ortasından geçtiğini söyledi. İlkbahar mevsiminde bölgede su seviyesinin yükseldiğini belirten Koçak, ırmağın ilçe çıkışının bir bölümünde set olmadığı için taşkınlar olduğunu, evleri su bastığını ifade etti.
     Taşkınları önlemek için bu yıl ırmak kıyısına 375 metre set yapıldığını anlatan Koçak, evleri sel riskinden kurtardıklarını söyledi. Mevcut taşkın koruma duvarların üzerine 1 metre ek duvar yapıldığını artık su seviyesinin yükselmesinin ırmak kıyısındaki evler için risk oluşturmayacağını belirten Koçak, duvarların üzerine tel örgü çekilerek, çocukların ırmağa inmelerinin de engellendiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER