Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Kılavuz: "Teni, kökeni ne olursa olsun, kendisini Türk hisseden ve Türklüğü ile gurur duyan kim varsa bizim başımızın tacıdır"


ARTVİN (A.A) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Teni, kökeni ne olursa olsun, kendisini Türk hisseden ve Türklüğü ile gurur duyan kim varsa bizim başımızın tacıdır" dedi.
     Kılavuz, Ülkü Ocakları Artvin Şubesini ziyaretinde, gençlere yönelik yaptığı konuşmada, ülkenin karanlık bir tünel içinde yolculuk yaptığını öne sürerek, "Sizlerin canı da istikbali de eğitimi de bizler için çok önemli. Dolayısıyla sizler bizim için çok önemlisiniz" diye konuştu.
     Üniversitelerin içinin karıştırılmak istendiğini iddia eden Kılavuz, şunları söyledi:
     "Üniversitelerin içini karıştırmak isteyen zihniyet, bu milleti bölmekle, parçalamakla uğraşan zihniyettir. Bunlar PKK terör örgütünün düşüncesine sahip olan insanlardır. Bunların tahrikine, kışkırtmalarına fırsat bırakmadan, eğitim öğretim hayatınızı sıkıntıya sokmadan, okulunuzu başarıyla bitirmelisiniz. Sizin bir saç telinizi, bu insanların alayına değişmeyiz. Bundan dolayı herhangi bir kavga, gürültü, eğitim öğretim hayatınızı engelleyecek ortam içine girmenizi istemiyoruz. Bu konuda çok dikkatli olmanızı istiyoruz."
     Kılavuz, üniversitelerde değişik etnik kimliğe sahip öğrenciler olduğunu belirterek, "Teni, kökeni ne olursa olsun, kendisini Türk hisseden ve Türklüğü ile gurur duyan kim varsa bizim başımızın tacıdır. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece daha mutluyuz ve güçlüyüz" dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER