Uluslararası Antalya Üniversitesinin Yetenekleri Yarışması

Uluslararası Antalya Üniversitesinin Yetenekleri Yarışması -Üniversitede düzenlenen yarışmada kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi


ANTALYA (A.A) - Uluslararası Antalya Üniversitesinin Yetenekleri Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
     Uluslararası Antalya Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümünce düzenlenen ve bütün çalışmaların İngilizce yapıldığı yarışmada Şarkı kategorisinde Abraham Jean Christophe Terrah, Firdavs Tagaev, Ali Asghar Malik, Aoib Shahzad, Muhammed Umar Najeeb, Aliajeh Hazem, Kısa film kategorisinde Aziza Abdieva, Dans kategorisinde Abylay Zhunissali ve Adilet Azizbekov dereceye girdi.
     Çeşitli el becerilerinin sergilenildiği Kazanmak için 1 dakika yarışmasını Abylay Zhunissali, Bilgi yarışmasını Umutcan Tanış, Ahmed Siyar, Büşra Yılmazöz, Esat Artuğ, Aliajeh Hazem, İbrahim Taşkın, Cemah Cehandemir ve Hamza Yıldızdan oluşan takım, Münazara yarışmasını ise Ismayl Al Masud, Alijion Alriev, Nurtilek Beishe Uuludan oluşan takım kazandı.
     Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı tarafından verildi. Dereceye giren öğrenciler ödül töreninde çeşitli dans gösterileri sundu.
     Prof. Dr. Cihat Göktepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, İngilizceyi yaşatarak öğretmeyi benimsediklerini, yarışmayı da bu nedenle düzenlediklerini söyledi. Göktepe, Öğrencilerle olmak ve onların performanslarını izlemekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Törenin ardından öğrenciler yerleşke içine yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlayarak baharın gelişini de kutladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Uluslararası Antalya Üniversitesinin Yetenekleri Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER