Uluslararası Karadeniz

Uluslararası Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası -Şampiyonada, 55 kiloda Gökhan Filiz, birinci oldu


SİVAS (A.A) - Erzurumda düzenlenen 7. Uluslararası Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Gökhan Filiz 55 kiloda birinci oldu.
     Rusya, İran, Azerbaycan, Ermenistan ve Gürcistandan sporcuların katıldığı şampiyonada rakiplerini yenerek birinci gelen Filiz, Aralık ayında yapılacak Ümit Gençler Türkiye Karate Şampiyonasına hazırlandığını belirtti.
     Filiz 9 yıldır bu sporu yaptığını belirterek, Daha önce Türkiyede bir çok kez derecelerim oldu, ama bir türlü şampiyonluğu elde edememiştim. Bundan sonraki hedefim Aralıkta yapılacak Türkiye Şampiyonasında birinci olup, Türk milli takımına girip Avrupada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek diye konuştu.
     Filizin antrenörü Oğuz Ökten ise 2-3 Haziran tarihlerinde Erzurumda yapılan Karadeniz-Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Filizin milli takım kadrosunda Türkiyeyi temsil ettiğini belirtti. Sporcusunun bugüne kadar önemli başarılar elde ettiğini anlatan Ökten, İnşallah bundan sonra Gökhanın hedefi Avrupa şampiyonu ve dünya şampiyonu olmak. Onun için de şimdiden ciddi çalışmalarına başladı. 21-22 Haziranda Sakaryada yapılacak yine bir uluslararası müsabakaya katılacak. Derece almasını bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Uluslararası Karadeniz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER