Uluslararası Minikler Futbol Festivali sona erdi

Uluslararası Minikler Futbol Festivali sona erdi -Tarsusta düzenlenen Uluslararası Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivaline katılan sporculara ve kafile başkanlarına ödül verildi


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen 5. Uluslararası Eshab-ı Kehf Minikler Futbol Festivali sona erdi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre toplam 66 müsabakanın yapıldığı festivalin final töreninde sporculara ve kafile başkanlarına ödül verildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Behçet Sarı, Şehir Stadında gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, sporcuları, antrenörleri ve tertip komitesini tebrik ederek, burada yakalanan, kardeşliğin, dostluğun ve güzelliğin tüm ülkeye yayılmasını istedi.
     Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık ise geleceğin yıldızlarının bu turnuvaya katılmasının önemine değinerek, şunları kaydetti:
     Geleceğin yıldızları olarak Süper Ligde Bank Asyada milli takımda oynayacak yıldızlar olarak henüz bu işin daha başındasınız. İnşallah hem eğitimlerini, hem futbol açısından kendilerini geliştirirler ve ülkemize faydalı birer birey olup ülkemizi temsil etme fırsatını yakalarlar. Birçok Birinci Lig ve Bank Asya takımında olmayan spor tesislerinde güzel maçlar yaptınız. Bize bu tesisleri kazandıran ve devamlı destek veren Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaza çok teşekkür ederiz.
     Turnuvaya katılan takımların isimleri ise şöyle:
     Irak Kerkük Kalespor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Gündüz Tekin Onay Futbol Okulu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Küçük Kaymaklıspor, Mersin İdman Yurdu, Antalyaspor, Bucaspor, Gaziantep Şehit Kamil Belediyespor, Kayserispor, Konyaspor, Pendikspor, Tarsus Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu ve Tavşanlı Linyitspor.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Nurdan Mısırlıoğlu/Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Uluslararası Minikler Futbol Festivali sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER