Ummanlı valiler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını gezdi

Ummanlı valiler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını gezdi


KAYSERİ (A.A) - Bilgi ve tecrübe gelişimi sağlamak amacıyla Kayseriye gelen Umman Sultanlığından 5 vali, Büyükşehir Belediyesinin Kayseriye kazandırdığı yatırımları gezdi.
     Muskattaki Türkiye Büyükelçiliği vasıtasıyla Türk İdareciler Derneğinin davetlisi olarak Kayseriye gelen Al-Braimi Valisi İbrahim Al-Busaidi, Güney Al-Batinah Valisi Hamdan Al-Hajri, Kuzey Al-Sharqiyyah Valisi Hamad Al-Mamari, Al-Wusta Valisi Abdullah Al-Yakubi, Güney Al- Sharqiyyah Valisi Salim Shammas, Kadir Has Stadyumunu gezerek yetkililerden bilgi aldı.
     Stadyumu çok beğendiklerini ifade eden Ummanlı valiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekiyi tebrik ettiklerini söyledi.
     Kayserinin çok ayrıcalıklı bir şehir olduğunu belirten Al-Braimi Valisi İbrahim Al- Busaidi, Şehirde her şey düzenli. Kayseriyi çok beğendik dedi.
     Kayseri ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade eden Al-Busaidi, Kayserinin daha da gelişeceğine şüphelerinin olmadığını sözlerine ekledi.
     Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezine giden valiler, Erciyese yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkilerden brifing aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Ummanlı valiler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER