Ünyede trafik kazası: 6 yaralı

Ünyede trafik kazası: 6 yaralı -Kamyonun bir otomobile ardından da dolmuşa çarpması sonucu 2si ağır 6 kişi yaralandı (Fotoğraflı- Görüntülü)


ORDU (A.A) - Ordunun Ünye ilçesinde kamyonun bir otomobile ardından da dolmuşa çarpması sonucu 2si ağır 6 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Ünyeden Samsun yönüne giden Ayhan Yıldız yönetimindeki 28 K 0686 plakalı boş tüp yüklü kamyon, Devlet Hastanesi virajında u dönüşü yapmak isteyen Abdulkadir Eren (33) yönetimindeki 50 DK 338 plakalı otomobile, ardından durakta bekleyen Mehmet Şeker yönetimindeki 52 D 5002 plakalı dolmuş minibüse çarptı.
     Kazada, sürücüler Mehmet Şeker ve Abdulkadir Erenle birlikte otomobilde bulunan Abdullah Güner (38) ve dolmuştaki yolculardan Tadu Mürtezaoğlu (84), Abdullah Güngör (10), Kutlu Kadıoğlu (73) yaralandı. Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Tadu Mürtezaoğlu ile Abdulkadir Erenin durumunun ağır olduğu bildirildi.
     Abdulkadir Erenin, dün Nevşehirde sınır dışı edilen Gürcü kadını Orduda kaçıran zanlıların kullandığı otomobilin kiralandığı firmanın sahibi olduğu ve otomobili almak için Ünyeye geldiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ünyede trafik kazası: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER